HTC Evo'm Kişileri Eşitlemeyecek

HTC EVO cihazınız bilgisayarınızla kişileri senkronize etmiyorsa, önce bilgisayarı, rehber yönetimi uygulamanız yüklü olduğunda kullandığınızdan emin olun. Kişilerinizi yönetmek için Outlook gibi bir istemci kullanıyorsanız, EVO'yu bu bilgisayardaki kişilerle eşitlemelisiniz. Ardından, senkronizasyon sorunlarını çözmek için birkaç sorun giderme görevini deneyin.

HTC Syncing Uygulaması

Kişilerinizi eşitlemek için doğru HTC eşitleme uygulamasını yüklemelisiniz ve doğru uygulamanın belirlenmesi zor olabilir. Örneğin, bir Sprint HTC EVO 4G LTE'niz varsa, güncellenmiş HTC Sync Manager'ı indirip yüklemeniz gerekir. Virgin Mobile HTC EVO V 4G cihazınız varsa, bunun yerine eski HTC Sync uygulamasını seçin. EVO'nuzun hangi uygulamayı istediğini belirlemek için HTC Sync Manager gereksinimleri sayfasını, cihazınızın kullanım kılavuzunu veya operatörünüzün web sitesini kontrol edin (bkz. Kaynaklar).

Uygulama Kurulumunu Senkronize Etme

Doğru senkronizasyon uygulamasını yükledikten sonra, EVO'nuzu bilgisayara USB kablosuyla bağlayın. HTC Sync sürücüleri, HTC eşitleme uygulamasından telefonunuza yüklenir. Sürücüler yüklendiğinde, telefonun ekranında USB Bağlantısı istemi belirir. “HTC Sync” seçeneğine ve ardından “Bitti” düğmesine dokunun. Eşitleme programı cihazınızı kaydeder. Ardından, otomatik olarak açılmazsa senkronizasyon uygulamasını başlatın. Rehber Ayarları menüsünü açmak için “Rehber” sekmesine veya seçeneğine tıklayın. Kişileriniz için senkronizasyon ayarlarını yapılandırın, ardından “Senk.” Seçeneğini tıklayın. HTC Sync Manager uygulamasını yükleseniz bile, telefonda beliren seçeneğin hala HTC Sync olduğunu unutmayın.

Başka Bir Bağlantı Deneyin

Kişilerinizi senkronize etmek için Wi-Fi kullanmaya çalışıyorsanız ve bağlantınız koparsa, EVO'nuzu bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlamayı deneyin. Sivilceli kablosuz bağlantılar senkronizasyonun başarısız olmasına neden olabilir. USB kablosuyla bağlandığında başarılı bir şekilde senkronizasyon yapabilirseniz, sorun kablosuz bağlantınızla ilgilidir.

Gmail Kişileri

EVO'nuzu ilk kurduğunuzda, bir Google hesabı ile giriş yapmanız istendi. Google’a giriş yapmadan önce telefonunuza rehber eklediyseniz, rehberiniz yalnızca telefonunuzda saklanır. Google hesabınıza giriş yaptıktan sonra, eklediğiniz her kişi için “Google” veya “Yalnızca Telefon” u seçmeniz istenir. Google seçeneğini seçerseniz, kişi hem telefonunuza hem de Gmail kişilerinizle senkronize edilir. Ne yazık ki, Yalnızca Telefon kişileri, Gmail kişilerinizle senkronize edilmez. Bunları manuel olarak eklemeniz gerekir.

Tavsiye

Yerleşik Gündüz Bakımı için Pazarlama Fikirleri
2019
Yayın Nakit Akışı (BCF) Tanımı
2019
Sharp Aquos Nasıl Kalibre Edilir
2019