Vista Business'ta Media Center Nasıl Kurulur

Windows Media Center, Microsoft kullanıcılarının PC kullanıcılarının bilgisayarlarında yüksek tanımlı televizyon programlarını izlemelerini ve kaydetmelerini sağlayan bir multimedya yazılımıdır. Ayrıca DVD’leri ve CD’leri de çalabilir ve büyük bir müzik kütüphanesi oluşturabilirsiniz. Vista Business, küçük işletme sahipleri için tasarlanmış bir Windows işletim sistemidir.

Media Center uyumlu değildir ve Business Vista bilgisayarına yüklenemez. Business Vista işletim sisteminin tüm özelliklerini korumak ve ayrıca Media Center'a erişmek için, Windows 7 Ultimate'a yükseltmeniz gerekir. İndirimli bir fiyatla Business Vista'dan Windows 7 Ultimate'a yükseltebilirsiniz.

1.

Yükseltme yazılımıyla birlikte verilen talimatları izleyerek bilgisayarınızı Windows 7 Ultimate'a yükseltin.

2.

Windows Media Center'ı başlatın. Windows 7 yükseltmesi, beyaz bir "Oynat" oku bulunan turuncu bir dairenin simgesiyle temsil edilen "kutusundan çıkmış" bir Windows Media Center içerir. Masaüstünde göremiyorsanız, Başlat düğmesine basın ve arama kutusuna "Windows Media Center" yazın, sonra "Enter" tuşuna basın.

3.

"Kutunun dışında" Media Center istendiği gibi çalışmıyorsa, ilgili güncelleme yamasını indirin ("Kaynaklar" içindeki bağlantı).

Uyarı

• Şu anda satın alınabilecek diğer iki sürüm olan Windows 7 Home Premium ve Windows 7 Professional, Vista Business'taki tüm hizmetleri sunmuyor. Ayrıca Microsoft, Vista kullanıcıları için destek hizmetleri sunarken, şirket artık Vista ürünlerini satmıyor.

Tavsiye